Survivalboek

Home Boeken

Boeken

In de vrije natuur komt het aan op kennis en vaardigheden om te overleven. Met deze boeken ben je net als onze voorouders in staat om ook onder moelijke omstandigheden te overleven.

Het SAS Survival handboek € 25
Het SAS Survival Handboek is wereldwijd de gids om te overleven in elke denkbare omgeving. De voormalige Britse SAS-commando John 'Lofty' Wiseman heeft alle technieken in dit boek ontelbare ..
Auteur: John Wiseman | Verschenen: 2020

Bushcraft handboek € 29,95
Het eerste Nederlandstalige 'Bushcraft Handboek' is zowel geschikt voor beginners als ervaren buitenmensen. Dit handzame werk bespreekt alle basisvaardigheden: vuur maken, een onderkomen bou..
Auteur: Rene Nauta | Verschenen: 2019

Eetbare wilde planten € 24,95
Het meest complete, overzichtelijke eetbare wilde plantenboek in handzaam formaat...
Auteur: Steffen Guido Fleischhauer | Verschenen: 2014

Outdoor € 15,99
Overleven in het bos. Wie kan dat nog? Hoe maak je een schuilplaats om de nacht door te brengen? Hoe maak je vuur? Hoe maak je water drinkbaar met een tampon? In dit survivalboek vind je all..
Auteur: Gerard Janssen | Verschenen: 2018

Camping en Outdoor Survivalgids € 17,99
Het Zwitserse zakmes is een onovertroffen, veelzijdig hulpmiddel voor elke dag. Dit handige handboek laat zien hoe je deze iconische rode multi-tool kunt inzetten voor 101 verschillende bush..
Auteur: Bryan Lynch | Verschenen: 2019

Wat is survival?

Survival is het overleven in de natuur met zo min mogelijk hulpmiddelen. Hoe zorg je in een bos of in de bergen voor je eigen eten en drinken? Hoe maak je vuur en zorg je voor een goede schuilplaats? Dat zijn slechts een aantal van de vele uitdagingen die je tegen kunt komen als je op survival gaat.